Συχνές ερωτήσεις

Σκεπτόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι αποπληρωμής των προϊόντων μας. Δεν μένει παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε τον κατάλληλο για εσάς.

Φυσικά. Το Convertible Tower TALMA 62CT, είναι ανεξάρτητο και μπορεί να τοποθετηθεί είτε επιτοίχια είτε στο ήδη υπάρχων Reformer σας.

Με μεγάλη μας χαρά σας περιμένουμε για ένα ραντεβού στην έδρα μας ή Online ώστε να σας κάνουμε μια πλήρη παρουσίαση τους και φυσικά να τα δοκιμάσετε.

 

Βεβαίως, κύριος στόχος μας είναι η κατασκευή προϊόντων μεγάλης αντοχής με σκοπό την επαγγελματική τους χρήση ή την ιδιωτική τους χρήση για τους πιο απαιτητικούς ασκούμενους.

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα από την εταιρεία μας.

Καμία συντήρηση δεν είναι απαραίτητη στα μηχανικά μέρη των προϊόντων, καλό είναι όμως για τη διατήρηση της στιλπνότητας των τεχνοδερμάτων, η επάλειψή τους με λεπτό στρώμα βαζελίνης για κάποιες ώρες και σκούπισμα στη συνέχεια κάθε περίπου 40 μέρες ,ανάλογα και με τη χρήση. Επιπλέον, το ίδιο μπορείτε να κάνετε στο Reformer, στις υποδοχές που τοποθετούνται τα αξεσουάρ Jumpboard & Λαβές Σανίδων, ώστε να μπαίνουν εύκολα τα αξεσουάρ.

Τα ελατήρια είναι υψηλής αντοχής και κατασκευασμένα για μακροχρόνια χρήση, δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος στον οποίο είναι επιβεβλημένη η αντικατάστασή τους γιατί εξαρτάται από τη χρήση τους, όταν όμως έχουν χάσει σημαντικά το βαθμό αντίστασής τους τότε πρέπει να αντικατασταθούν.

Για τη διατήρηση της στιλπνότητας των τεχνοδερμάτων, συστήνεται να καθαρίζονται με ήπια καθαριστικά ή προσθέτοντας δύο σταγόνες καθαριστικού πιάτων σε μία λεκάνη με νερό και καθαρίζοντας τα με ένα νωπό πανί.

Το μέγιστο βάρος ασκούμενου στο Reformer για την απρόσκοπτη λειτουργία του είναι 150kg.

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα από την παραγωγή μας.

Nαι, η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα εκμάθησης ασκησιολόγιου με εκπαιδευτικές συνεδρίες που γίνονται απο την pilates instructor μας δια ζώσης ή online.