Καλωσορίζουμε τη Μάντη Περσάκη!

Περήφανα και με πολύ ενθουσιασμό καλωσορίζουμε στην οικογένεια της HEGREN FITNESS την διακεκριμένη και ιδιαιτέρως γνωστή για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική της πορεία στον χώρο του Pilates, Dr.Μάντη Περσάκη.

Λίγα λόγια για τη Μάντη.

Είναι Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Κολύμβηση, Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα τη ” Συγκριτική αξιολόγηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης γυναικών που ασκούνται με Pilates μέσα και έξω από το νερό”.

   Είναι, επίσης, κάτοχος με άριστα διδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ με τίτλο “Η επίδραση προγράμματος Pilates στις καρδιαναπνευστικές λειτουργίες, την αερόβια ικανότητα και την αναερόβια ισχύ σε προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες”, όντας ταυτόχρονα η μοναδική στη Ελλάδα στο χώρο της με αυτές τις ακαδημαϊκες σπουδές.

 ” Με την είσοδο μου στο Πανεπιστήμιο, μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ και παράλληλα να τελειοποιήσω τις γνώσεις μου και σε εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης όπως είναι το Pilates, να το αγαπήσω και να συνειδητοποιήσω ότι αυτή είναι μια μέθοδος προπόνησης που μου ταιριάζει.

Η φιλοσοφία που πρεσβεύω είναι πως το κυριότερο όλων είναι ο κόσμος να μπορεί να γυμναστεί με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο και σε προγράμματα που συνδυάζουν την εκγύμναση του σώματος με την πνευματική ισορροπία. “

 

#FollowUs on Social media.

Μείνετε συντονισμένοι και ελάτε μαζί μας σε ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης και προόδου γύρω από τον μαγικό κόσμο του Pilates!